top of page
SĂžk

Pedagogisk Bemanning og Nimblr. sikrer utdanningssektoren

đŸ›ĄïžÂ Beskytt barnehager og skoler ved hjelp av Pedagogisk Bemanning sin samarbeidspartner Nimblr


Simulerte angrep

Cybersikkerhet er ikke lenger bare en bekymring for bedrifter og organisasjoner. I dagens digitale tidsalder er det like viktig for barnehager og skoler Ä beskytte seg mot potensielle trusler pÄ nettet. Pedagogisk Bemanning og Nimblr samarbeider for Ä tilby avanserte opplÊringsprogrammer som styrker virksomheter som barnehager og skoler sitt forsvar mot cyberangrep.


🔍 Realistiske og spesifikke simuleringer tilpasset barnehager og skoler

Nimblrs simulerte angrep utgjÞr en sentral del av dette opplÊringsprogrammet. Disse simuleringene er ikke bare generiske - de er skreddersydd for Ä vÊre sÄ realistiske som mulig, med data som er spesifikke for hver enkelt barnehage eller skole. Fra navn pÄ Þkonomisjefen til institusjonens egne logoer, ingen detaljer er for smÄ til Ä inkluderes. Dette sikrer at personalet blir eksponert for situasjoner som er relevante for deres virkelighet.


📚 Biblioteket med simulerte angrep

Nimblr oppdaterer kontinuerlig sitt bibliotek med simulerte angrep for Ä holde tritt med de nyeste trendene blant cyberkriminelle. Deres intelligente algoritme sÞrger for at simuleringene distribueres pÄ brukerspesifikke tidspunkter og prioriterer dem basert pÄ individuell historikk. Dette betyr at ansatte som har vist sÄrbarhet for visse typer angrep, vil motta opplÊring som er spesielt rettet mot deres behov. Som et eksempel vil de som har hatt problemer med Ä identifisere falske e-postavsendere, fÄ Þvelser som fokuserer pÄ dette omrÄdet.


📈 Vanskelighetsgraden þker

Det mest imponerende med Nimblrs tilnÊrming er hvordan vanskelighetsgraden Þker over tid. Som ansatte lÊrer Ä identifisere og unngÄ bestemte typer angrep, tilpasses opplÊringen deres for Ä mÞte stadig mer avanserte trusler. Dette gir en dynamisk og proaktiv tilnÊrming til Ä styrke institusjonens forsvarslinjer mot cyberkriminalitet.

I en tid der digitale trusler stadig blir mer sofistikerte, er samarbeidet mellom Pedagogisk Bemanning og Nimblr et viktig skritt mot Ä beskytte barnehager og skoler mot potensielle angrep. Ved Ä investere i avansert opplÊring og simulerte angrep, kan vi bygge en tryggere digital fremtid for vÄre barn og utdanningsinstitusjoner.


Ta kontakt med Pedagogisk Bemanning eller Hanna B-Nilsen hos Nimblr for en prĂžveperiode.









14 visninger0 kommentarer
bottom of page