top of page
SĂžk

🚀💬 Optimal kommunikasjon for barnehager, foreldre og samarbeidspartnere: Phonero og Pedagogisk Bemanning

Vi har gleden av Ä informere om at Pedagogisk Bemanning nylig har inngÄtt en ny samarbeidsavtale med Phonero. Denne sikrer alle barnehager/partnere svÊrt konkurransedyktige betingelser pÄ mobiltelefoni og tilgang til en rekke smarte tjenester som gjÞr hverdagen for enhver barnehage - litt enklere. Sjekk det ut!


Phonero er en vinnerskalle har blitt kÄret til den beste og mest foretrukne leverandÞren av mobiltelefoni i bedriftsmarkedet hele to Är pÄ rad i EPSI sin Ärlige kÄring. I tillegg til prisvinnende tjenester leverer ogsÄ Phonero Telia-nett til alle sine kunder. Telia leder utbyggingen av nett i Norge, og allerede nÄ har 9/10 nordmenn tilgang til lynraskt og stabilt 5G-nett fra Telia.


Kombinasjonen av alt dette gjÞr oss ekstra trygge pÄ valget av ny samarbeidspartner!


🔍 I dagens travle barnehagehverdag er effektiv kommunikasjon avgjĂžrende for Ă„ sikre at alle involverte er oppdatert og koordinert:

đŸ’Œ For barnehagene gir dette samarbeidet en unik mulighet til Ă„ sikre at informasjon deles smidig og raskt mellom ansatte, foreldre og samarbeidspartnere, det vĂŠre seg i barnehagen eller pĂ„ tur.

đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š For foreldre betyr dette enkel tilgang til viktig informasjon om barnas trivsel, aktiviteter og hendelser i barnehagen - en pling eller sms.

đŸ€ Og for samarbeidspartnere Ă„pner det for bedre koordinasjon og samhandling, noe som igjen kan fĂžre til Ăžkt kvalitet i tjenestene som tilbys.

💡 Phonero og Pedagogisk Bemanning deler visjonen om Ă„ tilby best mulig stĂžtte til barnehagesektoren, og dette samarbeidet er et steg i riktig retning for Ă„ oppnĂ„ dette mĂ„let.

🌟 Sammen kan vi skape en mer effektiv og trivelig barnehagehverdag for alle involverte parter! BĂ„de Pedagogisk Bemanning og Phonero gleder oss til fortsettelsen - mye spennende i vente.


Ta kontakt med barnehage-kontakten i Phonero i dag:

Jens Bendik Grande Mobil: +47 452 27 413




34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page