top of page

🚀💬 Optimal kommunikasjon for barnehager, foreldre og samarbeidspartnere: Phonero og Pedagogisk Bemanning

Vi har gleden av å informere om at Pedagogisk Bemanning nylig har inngått en ny samarbeidsavtale med Phonero. Denne sikrer alle barnehager/partnere svært konkurransedyktige betingelser på mobiltelefoni og tilgang til en rekke smarte tjenester som gjør hverdagen for enhver barnehage - litt enklere. Sjekk det ut!


Phonero er en vinnerskalle har blitt kåret til den beste og mest foretrukne leverandøren av mobiltelefoni i bedriftsmarkedet hele to år på rad i EPSI sin årlige kåring. I tillegg til prisvinnende tjenester leverer også Phonero Telia-nett til alle sine kunder. Telia leder utbyggingen av nett i Norge, og allerede nå har 9/10 nordmenn tilgang til lynraskt og stabilt 5G-nett fra Telia.


Kombinasjonen av alt dette gjør oss ekstra trygge på valget av ny samarbeidspartner!


🔍 I dagens travle barnehagehverdag er effektiv kommunikasjon avgjørende for å sikre at alle involverte er oppdatert og koordinert:

💼 For barnehagene gir dette samarbeidet en unik mulighet til å sikre at informasjon deles smidig og raskt mellom ansatte, foreldre og samarbeidspartnere, det være seg i barnehagen eller på tur.

👨‍👩‍👧‍👦 For foreldre betyr dette enkel tilgang til viktig informasjon om barnas trivsel, aktiviteter og hendelser i barnehagen - en pling eller sms.

🤝 Og for samarbeidspartnere åpner det for bedre koordinasjon og samhandling, noe som igjen kan føre til økt kvalitet i tjenestene som tilbys.

💡 Phonero og Pedagogisk Bemanning deler visjonen om å tilby best mulig støtte til barnehagesektoren, og dette samarbeidet er et steg i riktig retning for å oppnå dette målet.

🌟 Sammen kan vi skape en mer effektiv og trivelig barnehagehverdag for alle involverte parter! Både Pedagogisk Bemanning og Phonero gleder oss til fortsettelsen - mye spennende i vente.


Ta kontakt med barnehage-kontakten i Phonero i dag:

Jens Bendik Grande Mobil: +47 452 27 413
32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page