top of page

Barnehagelærerens marked

Oppdatert: 22. feb. 2022

Som barnehagelærer skal du skape et trygt og godt læringsmiljø for barna. Barnehagelæreren ser barnas individuelle styrker og behov, og sammen med resten av teamet på avdelingene sørger de for at barna opplever mestringsfølelse.


Barnehagelærere er oftest pedagogiske ledere i barnehagen. Iverksetting av og lede det pedagogiske arbeidet i tråd med godt faglig skjønn er deres mantra. Samtidig skal de veilede andre ansatte og sørge for at barnehageloven og rammeplanen oppfylles gjennom det pedagogiske arbeidet i den valgte barnehage.


Barnehagene organiseres på ulikt vis og med ulike satsningsområder.

Hvilken barnehage skal en nyutdannet barnehagelærer velge?


Pedagogisk Bemanning ønsker å være bindeleddet mellom utdanningen og veivalget til en trygg og god arbeidsplass. Gjennom Pedagogisk Bemanning kan nyutdannede barnehagelærere få teste ut ulike typer barnehager før de tar sitt endelige valg. På bakgrunn av barnehagelærerens ønsker bistår selskapet med å finne den riktige arbeidsplassen.


En gjennomtenkt onboardingprosess gjør at barnehagelæreren sikrer en god integrering til arbeidsplassen Gjennom det å kunne arbeide med potensielle medarbeidere og samtidig lære om organisasjonen i praksis gjør den nyutdannede klar til å ta det riktige valget. At nyansatte føler seg faglig komfortabel og akseptert er sentralt for suksess og et langvarig arbeidsforhold. En god prosess fører også til høyere lojalitet og økt motivasjon, noe som igjen resulterer i lavere risiko for at den nye medarbeideren slutter.


Vinn-vinn-vinn!
I

102 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page